Eeveve

De creativiteit van je kinderen wil je natuurlijk koesteren, tegelijkertijd wil je je interieur mooi houden. De desk matten van Eeveve geven jouw kindje de ruimte om hun creativiteit te uiten zonder dat het ten koste gaat van je meubels.

De producten van Eeveve zijn een mooie manier om je interieur te beschermen. De kwaliteit van de producten zorgt ervoor dat ze zowel binnen als buiten kunnen worden gebruikt. Hebben je kids op de matten getekend? Geen probleem, ze zijn eenvoudig schoon te maken met een beetje water en een milde zeep.

Interieur beschermen

Het prachtige merk Eeveve is vernoemd naar kleine Eve. Het merk is begonnen bij een Nederlandse moeder die haar vloer wilde beschermen tegen speelgoed van haar kindje. Maar ook tegen schuivende stoelen en rommel. Ze kwam op het idee om vloermatten te maken. Vloermatten met een dubbele functie. Namelijk vloermatten die de vloer beschermen en die tegelijkertijd een aanvulling zijn op het interieur.

Waar het verhaal begon bij een wens, werd de realisatie van het idee een mix van prachtige ontwerpen. Allemaal zorgvuldig geselecteerd en ontworpen met dit idee in het achterhoofd. Minimalistisch en stijlvol. Passend in elk interieur. Gemaakt met veel zorgvuldigheid en met oog op kwaliteit, Eeveve heeft items waar je lang van kunt genieten en niet snel op uitgekeken raakt.

Naast vloermatten heeft Eeveve de collectie inmiddels uitgebreid. Onder andere met stijlvolle bureau matten die je ook nog eens kunt gebruiken als knutselmat. Geen felgekleurde matten meer. Maar bureau matten die je met een gerust hart kunt laten liggen, want ze mogen absoluut gezien worden en zijn juist een aanwinst voor je interieur. Daarnaast vind je ook placemats en onderzetters in het assortiment. Eenvoudig schoon te houden en een ruime keuze aan ontwerpen en designs.

Verzending

Wij hebben de producten van Eeveve op voorraad, tenzij anders vermeld. Daarom kunnen we snel leveren. We streven ernaar om je bestelling binnen 24 uur te verzenden. De kans is dus groot dat jij de mooie producten van Eeveve de volgende dag al in huis hebt!

 Neem voor meer inspiratie een kijkje op onze Instagram!

 

Cart
  • No products in the cart.