Alwero – Duurzame kinderkleding en accessoires van organische wol

Alwero is een organische wolfabrikant uit Polen. Het merk maakt diverse textielproducten van wol. In onze collectie vind je onder andere dekentjes en slofjes voor baby’s. Alle producten van Alwero zijn gemaakt van 100% wol. Zonder toevoeging van synthetische vezels. Hierdoor zijn alle producten niet alleen duurzaam maar ook nog eens ademend.

De natuur als basis bij Alwero

Dit familiebedrijf is eind jaren 90 ontstaan vanuit de behoefte om mensen kennis te laten maken met de voordelen van wol. Vanaf het begin af aan heeft dit merk zich al laten leiden door de natuur.

De familie achter Alwero had al jaren het gevoel dat mensen beperkt worden door de muren en steeds meer worden omringd door polyester. Vanuit het verlangen naar contact met de natuur, zijn ze dit merk begonnen.

Daarom kun je Alwero zien als een merk van de natuur. Het bedrijf maakt uitsluitend natuurlijke producten voor mensen die leven op het ritme van de natuur. De natuur inspireert, levert grondstoffen en vormt de basis van alle collecties van het merk. Natuur is de ziel van het merk en Alwero de vorm. Een krachtige combinatie voor duurzame mode.

Traditie gecombineerd met technische innovatie

Het merk is opgericht In het zuiden van Polen. Midden in de natuur waar de schapen tussen de bergen grazen vindt het ruwe wol, de unieke grondstof van alle producten van Alwero, zijn oorsprong.

Door de jaren heen heeft het familie achter dit merk veel kennis en ervaring opgedaan over het maken van kleding en accessoires van wol. Inmiddels zijn het echte specialisten op het gebied van wol.

Door oude tradities te combineren met technische innovaties weet Alwero een wereld van comfort te creëren. De kennis, vakmanschap en liefde voor wol hebben ervoor gezorgd dat de producten van Alwero met recht wereldwijd worden gewaardeerd.

Respect voor natuur, mens en tradities

Het bedrijf noemt zichzelf de wool factory. Ze zien zichzelf niet als een grote winkelketen, maar als mensen die dichtbij de natuur leven. Kernwaarden van het merk zijn respect voor natuur, mens en tradities. Het merk werkt alleen met het allerbeste wol.

De kennis, vaardigheden en toewijding aan het allerbeste wol zorgen ervoor dat het merk meer dan textiel produceert. Het levert eigenlijk wollen handwerk af.

Diervriendelijk wol voor alle seizoenen

Het merk koopt z’n wol alleen in bij dier- en menslievende leveranciers. Hiervoor beschikken ze over volledige leveranciersverklaringen waardoor ze kunnen verzekeren dat alle producten gemaakt zijn van wol dat op een volledig diervriendelijke manier is verkregen.

Wol is warm, comfortabel en zweet niet. De wol heeft een fijne structuur en kan daardoor goed ademen. Dit maakt de producten geschikt voor alle seizoenen.

Verzending

Mae-lou heeft de collectie van Alwero op voorraad tenzij anders vermeld. Daarom kunnen we snel leveren. We streven ernaar om je bestelling binnen 24 uur te verzenden. De kans is dus groot dat jij de mooie producten van Alwero de volgende dag al in huis hebt!

Neem een kijkje op onze Instagram voor meer inspiratie!