Kenko Skincare, Zacht en warm 

Vanaf het allereerste moment van de geboorte zijn moeder en baby intuïtief op elkaar afgestemd. Een baby herkent de geur van zijn of haar moeder uit duizenden. Dit oergevoel en deze verbinding zijn met het prachtige nieuwe merk Kenko Skincare vertaald naar een natuurlijke verzorgingslijn. Voor zowel moeder als baby. 

De formule en de geuren zijn dan ook nauw met elkaar verbonden, waardoor de bijzondere, intieme en emotionele band tussen moeder en baby nog meer wordt versterkt. Zacht en warme geuren die doen denken aan de relatie tussen moeder en kind.

Duurzame keuze

Het woord Kenko is afgeleid van het Japanse woord voor ‘gezondheid’. Oprichtster Eveline Kerkhof heeft de Japanse cultuur, levenswijze en hun relatie tot de natuur als grote inspiratiebron gebruikt bij het ontwikkelen van het merk. Tijdens en na haar zwangerschap dacht ze veel na over de nalatenschap voor de volgende generatie. Toen besefte ze hoe belangrijk het is om duurzame keuzes te maken. Vanuit dit geloof is ze gestart met de ontwikkeling van deze prachtige, natuurlijke verzorgingslijn. 

Bij het oprichten van het merk heeft Eveline daarom een aantal criteria opgesteld. Alle producten zijn allereerst vrij van onnodige of schadelijke stoffen. De baby producten zijn ook nog eens hypoallergeen. Daarom kun je ze veilig en zonder zorgen vanaf de geboorte gebruiken. 

De flesjes zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic en de doosjes worden gemaakt van landbouwafval. Want bladeren en stengels die overblijven na de oogst worden omgezet in grondstoffen voor papier en karton. Alle producten worden ook nog eens met veel liefde in Nederland gemaakt. Met Kenko kies je voor verantwoorde en duurzame verzorgingsproducten.

Bekijk ook de 100% natuurlijke verzorgingslijn van Karma Mama.

 

Huidverzorging waarbij het draait om verbinding

Tijdens de ontwikkeling van het merk is veel aandacht besteed aan de keuze voor ingrediënten en hun verzorgende karakter. De geuren die worden gebruikt zorgen voor subtiele en harmonieuze geurtonen die de band tussen moeder en kind versterken. Tijdens het geur-ontwerp is gezorgd dat de geur voor de baby letterlijk voort uit geur voor mama. En de belangrijkste aroma’s in de geur voor mama komen terug in de geur voor baby. Deze gedachtegang is een directe verwijzing naar en een symbolisering van de zwangerschap en het baren van het kindje.

De geuren vertellen het verhaal van de intieme, tedere relatie tussen moeder en baby. De zachtheid, warmte en vreugde die de komst van je kleintje brengen. En het koesteren van bijzondere momenten en rituelen van het baden en de verzorging die moeder en kind samen ontwikkelen.

De eerste collectie van Kenko Skincare

De eerste collectie van dit mooie, nieuwe merk bestaat uit een verzorgende olie, extra voedend om de groeiende buik en de delicate huid van de baby te voeden en te verzorgen. Deze olie bevat onder andere. abrikozenpit olie, avocado-olie en jojoba olie. Deze ingrediënten staan erom bekend dat ze heilzame effecten hebben. 

Een badolie voor moeder & baby, om samen te ontspannen en een extra voedende crème wasgel met havermout.

Help een nieuwe moeder in een ontwikkelingsgebied 

Naast de verbinding tussen je kleintje en jou, draag je met Kenko ook nog eens bij aan een goed doel. Want het merk is een samenwerking aangegaan met stichting MommaLuv. Een deel van de verkoop wordt gedoneerd aan deze mooie foundation. 

Deze stichting verbindt aanstaande moeders in Europa met een aanstaande moeder in een ontwikkelingsland.

In Nederland worden pasgeboren baby’s en hun moeders overladen met kraamcadeaus. MommaLuv zorgt ervoor dat de Nederlandse traditie van kraamkado’s op een andere manier wordt ingevuld door een nieuwe moeder te voorzien van een pakket met babyspullen.

Verzending

Mae-lou heeft de collectie van Kenko op voorraad tenzij anders vermeld. Daarom kunnen we snel leveren. We streven ernaar om je bestelling binnen 24 uur te verzenden. De kans is dus groot dat jij de mooie producten van Kenko de volgende dag al in huis hebt!

Neem een kijkje op onze Instagram voor meer inspiratie!