Ilmaha

Ilmaha staat voor een betere wereld. Een betere wereld voor jouw kleintje om in op te groeien. Een betere wereld voor iedereen. Ilmaha wil met producten die terug gaan naar de basics het moederschap ondersteunen, zonder daarbij kwaliteit of gebruiksgemak in te leveren.

De producten van Ilmaha zijn uitsluitend gemaakt van natuurlijk of biologisch materiaal van hoge kwaliteit. Daarmee wordt rekening gehouden met de kwetsbaarheid van een baby, die op deze manier wordt beschermd. 

Door het gebruik van deze materialen, die op een eerlijke manier zijn verkregen, draagt Ilmaha bij aan een beter milieu en toekomst voor jouw kleintje.

 

 

 

 

Ilmaha Relaxhoes Koper

Hoes voor voedingskussens

De relaxende hoes voor voedingskussens van Ilmaha stelt je kindje op het gemak tijdens het voeden. Niet alleen is de hoes geschikt voor voedingskussens, je creëert er ook een babynestje mee. Een babynestje geeft je baby een fijn, geborgen gevoel, waardoor de baby zich snel op zijn of haar gemak voelt en gemakkelijker in slaap valt.

De hoes van Ilmaha is gemaakt van heerlijk zacht katoen. Door middel van een elastiek aan de onderkant past het over ieder kussen.

Een kussen is geschikt voor kindjes van 0-6 maanden. Wanneer de baby zichzelf gaat omrollen, is het niet verstandig om het nog langer te gebruiken. Houdt je kindje ook altijd in het zicht wanneer het op zijn of haar babynestje ligt. Ze zijn vooral bedoeld voor leuke speelmomenten of snelle dutjes.

Over Ilmaha

Ilmaha is opgezet door moeder en dochter Karina en Daphne. Toen Daphne in verwachting was van haar eerste kindje, raakte Karina geïnspireerd om mooie en eerlijke spullen voor de babyuitzet van haar dochter te maken.

Toen Karina 5 was, begon ze al met het maken van haar eigen poppenkleertjes. Dit deed ze met de hand, ze naaide en knipte alles zelf in elkaar. Toen ze 12 werd, kreeg ze van haar oma een naaimachine en kon ze echt aan de slag.

Dit was het moment dat ze ontdekte dat haar passie lag bij het maken van mooie items voor zichzelf en de mensen om haar heen. Ze besloot daarom om uiteindelijk de modevakschool te volgen. Na het behalen van haar diploma maakte ze jarenlang de mooiste dingen, van trouwjurken tot aan poppenkleertjes. Nu, 13 jaar later, is ze weer begonnen. Ditmaal met het creëren van mooie en eerlijke spullen voor moeder en baby. Met haar kleindochter als grootste inspiratie en motivatie.

Ilmaha betekent baby of pasgeborene in het Somalisch. Dit merk staat voor eerlijke producten voor de allerkleinsten. Handgemaakt met veel liefde en precisie.

De Somalische taal en cultuur speelt een grote rol in het leven van Daphne en Karina. Daphne is getrouwd met een Somalische man, en samen willen ze hun kinderen een deel van hun Somalische cultuur meegeven.


Door de gehele producten lijn zijn de Somalische invloeden terug te vinden. Bijvoorbeeld de ster in het logo van Ilmaha, die geïnspireerd is door de somalische vlag. Deze zelfde ster is terug te vinden in de handgemaakte speendoekjes

Sinds Daphne’s eerste zwangerschap heeft ze de grote wereld van pasgeboren kindjes ontdekt. Ze kwam erachter dat de markt veel mooie producten te bieden heeft, maar op sommige vlakken is er nog veel ruimte voor verbetering.


Zo zijn de materialen die gebruikt worden vaak chemisch, en soms zelfs schadelijk. Het ontwerp en gebruiksgemak van deze massaproductie producten laat vaak ook te wensen over. Er worden veel shortcuts genomen om grotere marges over te laten. 


Ilmaha doet deze concessies niet. Samen met Karina zoekt Daphne naar inspiratie voor nieuwe producten, die ze dan zelf op een eerlijke en verantwoorde wijze ontwerpen en produceren. Zo kun je er zeker van zijn dat je alleen het beste voor je kindje koopt.

Verzending

Mae-lou heeft de collectie van Ilmaha op voorraad tenzij anders vermeld. Daarom kunnen we snel leveren. We streven ernaar om je bestelling binnen 24 uur te verzenden. De kans is dus groot dat jij de mooie producten van Ilmaha de volgende dag al in huis hebt!

Neem een kijkje op onze Instagram voor meer inspiratie!