Konges Slojd

Dit prachtige Deense merk is misschien wel één van de populairste babyproduct merken. Veel moeders zweren bij Konges Slojd en willen niks anders meer voor hun kleine. Alles wordt gemaakt met natuurlijke en hoogwaardige materialen met oog voor zelfs de kleinste details.

Konges Slojd is een prachtig veelzijdig merk uit Denemarken.
Opgericht door Emilie Konge Breindal die alle producten zelf ontwerpt.
Dit prachtige merk creërt stijlvolle kleding, accessoires en home goods
voor zowel moeder als baby.

 

 

Konges Slojd filosofie

Dit schitterende, Scandinavische merk is ontstaan vanuit de filosofie om een smaakvol kinderinterieur te creëren. Het merk maakt items die vreugde brengen voor de kleintjes en tegelijkertijd bijdragen aan de woonsfeer voor de ouders. Het bedrijf gaat voor een stijlvol Scandinavisch design en de producten zijn dan ook echte eye-catchers.

Het merk staat voor functionaliteit, eenvoud en bovenal 100% kwaliteit. De producten worden gemaakt met natuurlijke en hoogwaardige materialen. Waarbij veel aandacht is besteed aan de kleinste details, zodat alleen producten van de hoogste kwaliteit worden geleverd.

Duurzaamheid speelt daarnaast ook een belangrijke rol. Alle producten zijn gemaakt met 100% gecertificeerd organisch katoen. En ieder artikel wordt gemaakt onder goede werkomstandigheden.

Collectie Konges Slojd

De collectie van dit bijzondere merk bestaat onder andere uit de mooiste dekentjes en dekbedovertrekken, swadddles, muslins en bijtspeeltjes, Daarnaast heeft het merk super mooi speelgoed, waaronder een uniek muziek koffertje. Ook vind je bij dit merk prachtige kleding voor je kleintje, waaronder de alom bekende Lemon serie die bijvoorbeeld de schattigste rompertjes bevat.

Dat je alle kanten op kunt met dit merk is wel duidelijk. Wat denk je bijvoorbeeld een prachtig tandendoosje waar je de tandjes van je kleintje in kunt bewaren? Of de fantastische houten stapeltorens in de vorm van een peer of appel? En nog veel meer moois!

Verzending 

Mae-lou heeft de collectie van Konges Slojd op voorraad tenzij anders vermeld. Daarom kunnen we snel leveren. We streven ernaar om je bestelling binnen 24 uur te verzenden. De kans is dus groot dat jij de mooie producten van Konges Slojd de volgende dag al in huis hebt!

Neem voor meer inspiratie een kijkje op onze Instagram!