Karma Mama

De natuurlijke verzorgingslijn van Karma Mama is gemaakt voor alle huidtypes. Zonder schadelijke stoffen zorgen de oliën en crèmes ervoor dat de huid van mama’s en baby’s goed verzorgd worden. Door het intens hydraterende effect helpt Karma Mama bij veel voorkomende huidkwaaltjes tijdens de zwangerschap en bij pasgeboren kindjes.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Karma Mama: Natuurlijke huidverzorging.

Karma Mama is een natuurlijk verzorgingsmerk met een missie. Geïnspireerd door Moeder Natuur. De producten bieden de liefdevolle zorg die baby’s, kinderen en moeders verdienen.

Producten die verzachten, kalmeren en intens hydrateren. De pure oliën, crèmes en balsems bewijzen dat minder vaak juist meer betekent. Geen chemicaliën, en zonder schadelijke stoffen. Minder dingen die wij en onze huid niet nodig hebben. 

Het merk gelooft dat natuurlijke  ingrediënten het altijd winnen van onnodige chemische stoffen. De liefde voor de natuur heeft ervoor gezorgd dat het merk producten maakt die zo dicht mogelijk bij de natuur staan. 

Daarom zijn de natuurvriendelijke producten van dit mooie merk tussen de 98,5% en 100% natuurlijk. Ze zijn 100% vrij van chemicaliën en uiteraard niet getest op dieren. De verpakkingen zijn daarnaast 100% micro-plastic vrij.

Karma Mama Soothing Oil huidverzorging

Karma Mama: de beste natuurlijke verzorging

Oprichtster Leonie had al vroeg een passie voor natuurlijke producten. Ze had het gevoel dat het gebruik van synthetische en geparfumeerde producten haar huid op alle vlakken tekort deed. Dat moest anders!

Leonie was gefrustreerd door het gebrek aan natuurlijke producten en merken die waslijsten met onbekende ingrediënten gebruiken. Daarom besloot ze om een eigen natuurlijke huidverzorgingslijn op te zetten.

Een missie die startte vanuit een ontdekkingstocht in Zuid-Oost Azië, waar Leonie op zoek ging naar pure, verzorgende en effectieve ingrediënten. Via een vriendin leerde ze een plantaardige schoonheidsspecialist kennen die zich specialiseert in aromatherapie. Samen gingen ze aan de slag. Ze creëerden plantaardige formules met koudgeperste oliën en botanische extracten van hoogwaardige kwaliteit.

Karma Mama was geboren. Natuurlijke en biologische huidverzorging gecreëerd voor mama’s, baby’s en kids.  Alle producten zitten boordevol met al het goede uit de natuur. Waaronder virgin kokosnoot olie, aloë vera, jojoba olie en shea butter. Zo bevat de Karma Mama Baby Bum Balm bijvoorbeeld vegetarische bijenwas en kokosolie. Goed voor je huid en die van je kleintje. Beter voor de wereld. 

Karma Mama is goed voor alle mama’s op de wereld

Karma Mama is een naam die een duidelijk statement maakt. Een natuurlijk verzorgingsmerk dat niet alleen goed voelt voor mama’s en hun kinderen. Maar ook nog eens goed doet voor andere mama’s en kinderen die het hard nodig hebben!

Bovendien biedt het merk niet alleen natuurlijke verzorging voor moeder en kind. Ook ondersteunen ze de levens van een andere moeder en haar familie. Van iedere aankoop gaat namelijk €1 euro van de winst rechtstreeks naar Friends International. Dit is een sociale organisatie die achtergestelde vrouwen en kinderen ondersteunt in Thailand, Cambodja, Laos en Indonesië.

Bedacht in Nederland, gemaakt in Thailand

Het merk vindt haar oorsprong in Nederland. De productie wordt met alle liefde voor de planeet gedaan in Thailand. Daarvoor werkt Leonie werkt samen met een klein familiebedrijf dat veel liefde en respect voor Moeder Aarde heeft. Deze samenwerking zorgt er voor dat lokale gemeenschappen in Thailand op de juiste manier worden ondersteund. 

De productie wordt gedaan in kleine batches, met enkel de meest verse, pure en natuurlijke ingrediënten. Zo wordt de impact nog minder. 

Verzending

Mae-lou heeft de collectie van Karma Mama op voorraad tenzij anders vermeld. Daarom kunnen we snel leveren. We streven ernaar om je bestelling binnen 24 uur te verzenden. De kans is dus groot dat jij de mooie producten van Karma Mama de volgende dag al in huis hebt!

Neem voor meer inspiratie een kijkje op onze Instagram!