Jeanne Le Studio.

 

Slow design, gelimiteerd, handgemaak en eenvoud. Slechts enkele woorden die het merk Jeanne Le Studio weergeven. Jeanne Le studio is opgericht door Jeanne, een belg, moeder van drie kleine meisjes.

 

De Collectie van Jeanne Le Studio bij Mae-Lou bestaat uit de mooiste handgemaakte quilts. De quilt zijn te gebruiken als speelkleed, als deken maar ook als wanddecoratie. Van hetzelfde hoogwaardige kwaliteit stof zijn ook de scrunchie’s gemaakt. Prachtige kleuren haarelastieken met lint. Zowel voor moeder als dochter te dragen.

 

À La Collection

Het ontstaan van Jeanne Le Studio

 Het merk jeanne Le studio is bedacht en opgericht midden in de covid19-crisis in mei 2020. Het leven vertraagde, het was even als een groot geschenk. Onthaasten, slow life en tijd krijg om te doen wat je echt graag doet. Ruimte voor nieuwe ideeen. Juist het idee van slow fashion en gelimiteerd komt voort na een kritische blik op de huidige fast-fashion en het schreeuwerige aanbod voor baby’s.

Jeanne besloot al snel meer te kiezen voor tijdloze items van mooie kwaliteit en die zelf ook te gaan naaien, omdat ze nergen vond wat ze precies zocht in Belgie. De hanggemaakte items van Jeanne Le Studio blenden perfect in een volwassen interieur zodat je er lang van kan genieten en naar kan kijken. Laat ze dus ook gerust rondslingeren, want dat doen we toch het liefste allemaal?

 

 

Verzending

Wij hebben de producten van Jeanne Le Studio op voorraad, tenzij anders vermeld. Daarom kunnen we snel leveren. Voor 16:00 besteld = dezelfde dag nog verzonden. De kans is dus groot dat jij de mooie producten van Jeanne Le Studio de volgende dag al in huis hebt!

Neem een kijkje op onze Instagram voor meer inspiratie!