Moonie – De speciale licht en geluid knuffels

De humming bear van het merk Moonie zijn heel bijzonder en een echte aanwinst voor in je babyuitzet. Ze bevatten: 

  • Smart cry detector
  • Vijf natuurlijke kalmerende geluiden die een rtustige slaap bevorderen
  • Zeven verschillende led lichtjes die het licht uit de baarmoeder nabootst
  • Daarnaast zijn de humming bears met de usb oplaadbaar, en bevatten ze dus geen batterijen.

De speciale licht en geluid knuffels van Moonie zijn een ware uitkomst. Met de verschillende functies kan je de knuffel naar behoefte instellen, en biedt het troost aan je baby of kind wanneer nodig. Bijzonder om te weten is dat de hartslaggeluiden van de Moonie èchte hartslaggeluiden zijn en dus niet door de computer gegenereerde opnames. 

De led verlicht in de buik van de humming bear van Moonie warmt niet op en kan je met een gerust hart aan laten staan. Ook wanneer een ouder kindje last heeft van nachtmerries of bang is in het donker zijn de knuffels van Moonie een ware uitkomst. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

À La Collection

 

Geluiden 

Het hartslaggeluid is een echte opname van het gezoem in de buik van een moeder. Het stelt je kind in staat om te kalmeren en zich veilig te voelen, met een al bekend geluid. De zeegolven die je hoort zijn van de Baltische Zee en het geluid van de bergstroom zijn opnames van de stroom in het Tatra-gebergte.

De rustgevende geluiden van de Moonie filteren de geluiden uit de omgeving weg en zorgen ervoor dat kinderen rustig en vredig kunnen slapen. Moonie wordt geleverd met een instelbare volumemodule. zodat je het juiste volume niveau kunt kiezen dat past bij de behoeften van je baby. Daarnaast bevat Moonie ook een kalmerend slaapliedje gecomponeerd op een kalimba, speciaal samengesteld voor pasgeborenen.

 

Moonie humming bear met nachtlamp

Elke Moonie knuffel bevat een nachtlamp die in 7 verschillende kleuren kan schijnen.
Met zacht licht kun je je baby voeden en verschonen zonder de plafondlamp aan te hoeven doen. Wanneer de baby begint te huilen, gaat de lamp aan samen met het afgestelde geluid daarmee verlicht en kalmeert de Moonie je baby.

Belangrijk om te weten is dat de led lamp niet opwarmt. Het is dus volkomen veilig. De knuffels van Moonie zijn ook geschikt voor oudere kinderen die vaak nachtmerries hebben en bang zijn in het donker. Je kan het nachtlampje ook zonder geluid aanzetten, en met een gerust hart de hele nacht aan laten staan.  

Smart cry detector

Moonie heeft een Smart Cry Detector, ontworpen voor momenten waarop je kind plotseling wakker wordt. Zodra je kind begint te rommelen in bed, activeert de Smart Cry Detector een veilig, natuurlijk, pink noise geluid zoals afgesteld dat kalmeert en ervoor zorgt dat je kind weer rustig verder kan slapen.

De knuffels van Moonie  dempen zichzelf altijd na 30 minuten en gaat automatisch in een stand-bymodus van 3 uur. Het huilen van je kind activeert het laatst geselecteerde gezoem voor nog eens 30 minuten, waarna de cyclus wordt herhaald. De Smart Cry Detector kan ook direct worden ingeschakeld zonder het geluid af te spelen.

 

Verzending

Wij hebben de producten van Moonie op voorraad, tenzij anders vermeld. Daarom kunnen we snel leveren. We streven ernaar om je bestelling binnen 24 uur te verzenden. De kans is dus groot dat jij de mooie producten van Moonie de volgende dag al in huis hebt!

Neem een kijkje op onze Instagram voor meer inspiratie!