Garbo & Friends

Eerlijke en ethische productie, dat is waar Garbo & Friends voor staat. Dit prachtige Zweedse designmerk bestaat al bijna 10 jaar en maakt prachtige producten voor de babyslaapkamer, voorzien van geweldige patronen. Alles wordt gemaakt van eerlijke materialen die garant staan voor een hoge kwaliteit.

Garbo & Friends neemt je met hun dromerige illustraties mee op avontuur, waarbij eerlijke en veilige producten voorop staan. De producten zijn van hoge kwaliteit en klanten blijven ze tevreden gebruiken. En wanneer de kleine te groot wordt, worden de producten van dit prachtige Zweedse merk doorgegeven aan vrienden en familie. 

Dromerige illustraties

Garbo & Friends is een Zweeds designmerk dat in 2012 is opgericht in de hoofdstad Stockholm. Ze maken onder andere dekbedovertrekken en hoeslakens. Allemaal voorzien van prachtige kleuren en illustraties. Alle producten zijn ontworpen met subtiele verfijning. En worden alleen gemaakt van eerlijke materialen van hoge kwaliteit. Bijvoorbeeld fijne wol, leer, Portugees katoen en kasjmier. De collectie van dit mooie merk is een echte eye-catcher in iedere baby- of kinderkamer.

Garbo & Friends ontwerpt voor kleine helden met een oneindige verbeelding. Voor meesters van grote ontdekkingen en veroveraars met goede bedoelingen. Hoogwaardige accessoires en producten die een ongerepte fantasie inspireren. En tegelijkertijd passen bij de stijl bewuste ouder. Groot of klein, dit schitterende merk neemt je mee op een reis vol verbeelding!

Ethische en eerlijke babyproducten

Een visie gebaseerd op ethische en duurzame productie vormt de kern van het merk. Ze streven ernaar om op een duurzame manier geweldige en dromerige producten te maken. Producten die je na aankoop een goed gevoel geven.

Het merk luistert naar haar klanten en neemt hun zorgen serieus. Daarom passen ze het productassortiment voortdurend aan. Zo streven ze er blijvend naar om hun producten veiliger en duurzamer te maken. Het bedrijf hecht ook veel waarde aan hun medewerkers. Goede werkomstandigheden, salarissen en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals zwangerschapsverlof zijn de standaard. Met dit merk kies je voor ethische en eerlijke producten zowel baby’s als hun ouders.

Verzending

Mae-lou heeft de collectie van Garbo & Friends op voorraad (tenzij anders vermeld). Daarom kunnen we snel leveren. We streven ernaar om je bestelling binnen 24 uur te verzenden. De kans is dus groot dat jij de mooie producten van Garbo & Friends de volgende dag al in huis hebt!

 

Neem voor meer inspiratie een kijkje op onze Instagram!