Studio Noos

Het razend populaire merk Studio Noos is een echte trendsetter op het gebied van fashion voor moeder en kind. De zachte teddy stoffen vormen een geweldige basis voor alle producten. Alle producten worden gemaakt door een stichting in Nederland. Met iedere aankoop van een Studio Noos product, wordt een goed doel dat mensen kansen biedt ondersteund.

Een Nederlands merk opgezet uit liefde voor mode. En juist vanwege het ontbreken hippe luiertassen, fashionable mombags en verzorgingstassen. Daarom maakt Studio Noos mooie, kwalitatieve, betaalbare, handgemaakte tassen voor je kinderwagen. Gemaakt van verschillende stoffen, dus voor ieder wat wils.

Deze tassen zijn ideaal voor onderweg. Je kunt de tassen namelijk handig om de kinderwagen hangen. Met het hengsel aan de tassen is dit erg eenvoudig. Of je ze nou meeneemt op je kinderwagen, als luiertas of als boodschappentas, ze zijn groot genoeg voor ieder avontuur! Onmisbaar voor iedere moeder.

 

 

 

 

 

Studio Noos. Volledig handgemaakt

Alle tassen zijn handgemaakt door een stichting in Nederland. Bij deze stichting krijgen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en een voorliefde voor creëren de kans om Studio Noos te helpen met de productie. Ook bijzonder is dat alle tassen verschillen van materiaal. Zo is de ene tas gemaakt van wol, de ander van katoen en weer een andere van polyester. Het merk maakt gebruik van stoffen als rib, wol, teddy en bouclé. En veel meer!

Studio Noos heeft naast tassen ook andere producten in het assortiment. Zoals passende buideltasjes en portemonnees. De buideltasjes (etuis) zijn superhandig voor het opbergen van al je baby essentials! En sinds kort ook een tas die je kunt veranderen in een verschoon kleed, super handig! En het leuke is dat ze allemaal in dezelfde stijl zijn, zodat je kunt mixen en matchen. Wist je dat de tassen van Noos bijvoorbeeld super goed mixen met de prachtige speendoekjes van Dappermaentje?

Verzending

Mae-lou heeft de collectie van Studio Noos op voorraad tenzij anders vermeld. Daarom kunnen we snel leveren. We streven ernaar om je bestelling binnen 24 uur te verzenden. De kans is dus groot dat jij de mooie producten van Studio Noos de volgende dag al in huis hebt!

Neem voor meer inspiratie een kijkje op onze Instagram!