Over ons

 

Hi, wat leuk om kennis te maken!  

Mae-Lou is met veel passie en liefde door Chiara opgericht in oktober 2020. Het idee is ontstaan tijdens de zwangerschap van haar oudste dochter en de naam geïnspireerd door een vernoeming naar haar 2 prachtige kindjes. Wat begon als een kleine webshop vanuit huis maar dankzij jullie prachtige bestellingen al snel groeide en verhuisd kon worden naar een warehouse.

 Per april 2023 heb ik, Nienke, de webshop overgenomen. Al tijdens mijn zwangerschap van ons zoontje liep ik er vaak tegenaan dat de producten waar ik naar op zoek was in de lokale winkels en online lastig te vinden waren, unieke items van mooie materialen in rustige basiskleuren, items om mee te mixen en matchen maar die ook langere tijd door gebruikt kunnen worden. Bij Mae-Lou vond ik deze wel! Een uniek concept met aanbod waar ik volledig achter sta!

 Van nature ben ik een ondernemend persoon, dus toen ik de kans kreeg Mae-Lou over te nemen, heb ik geen moment geaarzeld. Want wat is er nu mooier dan al mijn favoriete mini, mom en lifestyleproducten aan jullie te mogen aanbieden? Maar vooral ook te blijven zoeken naar nog meer mooie items om een zo veelzijdig mogelijk aanbod te creëren.  De mooiste natuurvriendelijke producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding, met liefde geselecteerd op kwaliteit en duurzaamheid, speciaal voor jou en je baby! Of natuurlijk om cadeau te geven.

 In ons warehouse in Groningen worden dagelijks alle bestellingen verwerkt en verzonden.De medewerkers pakken de orders met liefde en zorg in zodat ze zo snel mogelijk naar jullie verstuurd kunnen worden. Wij hopen dan ook dat wanneer jij je bestelling ontvangt, je ervaart met hoeveel enthousiasme alles tot stand is gekomen en dat het jou net zo blij maakt als dat het ons maakt. 

 Heb je vragen? Wij staan altijd voor je klaar en proberen dan ook zo snel mogelijk te reageren op alle berichten.

 

 Liefs,

Nienke & team Mae-Lou