Yuki Kidswear

Nieuw bij Mae-Lou: Yuki Kidswear.

Yuki betekent “happiness” in het Japans en dat is wat waar Yuki voor staat. Blije kinderen en blije ouders. Het bedrijf heeft als doel de perfecte gebreide sweater voor kinderen te ontwerpen. De moeder achter dit merk vond het lastig om sweaters van hoge kwaliteit te vinden voor haar kids. Als ze deze eindelijk vond, waren ze vaak niet duurzaam geproduceerd. Dit heeft ervoor gezorgd dat ze zelf aan de slag is gegaan om sweaters te maken.

De sweaters zijn van Yuki zijn zó ontworpen dat kids er heerlijk in kunnen spelen. Samen op een eindeloze ontdekkingsreis kunnen gaan in een wereld die steeds duurzamer wordt.

 

Yuki Kidswear, duurzame & kwalitatieve kniftwear

De kidswear van Yuki wordt op een volledig duurzame manier geproduceerd. De knitwear is gemaakt van 100% biologisch katoen dat voldoet aan de GOTS en OEKO-Tex keurmerken. 

Een minimalistische collectie gebreide sweaters. Verkrijgbaar in unieke aardse kleuren. Geïnspireerd door de vier seizoenen en een combinatie van Japanse eenvoud en Scandinavisch design.

Om een beeld te krijgen van dit mooie, nieuwe merk, zetten we hieronder de merkbeloftes voor je op een rijtje: 

  • Perfecte pasvorm.
  • Gemaakt in Portugal. Yuki werkt met een klein familie bedrijf. Dit kleine bedrijf staat garant voor een gezonde en fijne werkomgeving voor hun werknemers.
  • Bij de productie wordt alleen gebruik gemaakt van natuurvriendelijke materialen. Het garen is 100% biologisch katoen en GOTS en OEKO-tex gecertificeerd.
  • Tijdloze designs.
  • Hoge kwaliteit en duurzaam. Gemaakt om lang mee te gaan en over te dragen aan broertjes, zusjes, neefjes en nichtjes.
  • Mooie, effen kleuren zonder drukke prints.

De eerste collectie van Yuki Originals is een minimalistische one-item collectie van grof gebreide kindertruien. Verkrijgbaar in unieke, aardse kleuren. Geïnspireerd door de natuur en Japanse eenvoud en Scandinavisch design zijn hier samen gekomen. Deze ‘chunky sweater’ is bij Mae-Lou beschikbaar in drie kleuren en twee maten.

Verzending

Mae-lou heeft de collectie van Yuki Kids op voorraad tenzij anders vermeld. Daarom kunnen we snel leveren. We streven ernaar om je bestelling binnen 24 uur te verzenden. De kans is dus groot dat jij de mooie producten van dit nieuwe merk de volgende dag al in huis hebt!

Neem een kijkje op onze Instagram voor meer inspiratie!