Senger Naturwelt

Al meer dan 30 jaar maakt het Duitse merk Senger Naturwelt biologisch speelgoed en knuffels voor pasgeboren baby’s en jonge kinderen. De producten zijn gemaakt zonder gevaarlijke stoffen. Zo kun je ze met een gerust hart bij je kleine achterlaten.

 

Senger Naturwelt is een biologisch speelgoed merk uit Duitsland. Het merk is 30 jaar geleden opgericht door het echtpaar Volker en Sabine Senger. Met dit merk staan ze voor liefdevol en kwalitatief vakmanschap. Ze stellen hierbij erg hoge eisen aan de kwaliteit van gebruikte materialen en de afwerking van de knuffels. Zodat jouw kindje zo lang mogelijk kan genieten van z’n nieuwe vriendje.

Senger Naturwelt, de mooiste warmteknuffels voor je kleintje. Een onmisbaar item in iedere baby slaapkamer!

 

 

 

 

 

 

 

Duurzame productie

Behalve kwaliteit is duurzame productie ook een diepgewortelde principe in de bedrijfscultuur van Senger Naturwelt. Alle producten worden namelijk met de hand gemaakt in Duitsland. Hierbij wordt uitsluitend gebruikt gemaakt van duurzaam geproduceerde natuurlijke materialen die voldoen aan de allerhoogste standaarden.

Zo is de buitenkant gemaakt van 100% organisch katoen pluche en is de vulling volledig van lamswol. Het warmtekussentje dat je in de knuffel vindt, is gemaakt van natuurlijke materialen en bevat kersenpitten. De knuffels zijn zelfs volledig vegan! Hierdoor zijn de knuffels naast een echte eye-catcher en knuffelvriend voor je kleintje, ook nog eens een super verantwoorde aankoop!

Senger Naturwelt, een vriendje voor het leven

Knuffels van Senger Naturwelt zijn niet zomaar knuffelbare speeltjes. Ze zijn een resultaat van kwalitatief, authentiek en liefdevol handwerk. Met het oog op kleinschalige productie en een hoge kwaliteit van gebruikte materialen. 

De ervaring leert dat een eerste knuffel een erg speciale plek in je leven inneemt. En eigenlijk onvervangbaar is. De knuffels van Senger zijn van goede kwaliteit, stevig en ondanks dat ze altijd bij je kindje in de buurt liggen, volledig ongevaarlijk. De hoogwaardige kwaliteit en tijdloosheid zijn een garantie voor een langdurige vriendschap. 

Met Senger Naturwelt haal je voor je kleintje een vriend voor het leven in huis. Een trouwe vriend die garant staat voor veel plezier, mooie avonturen en een hoop warmte.

Let’s cuddle met de warmteknuffels van Senger Naturwelt 

In de buik van deze zachte knuffels vind je een klein zakje met kersenpitten. Deze pitjes hebben van nature de eigenschap om warmte goed vast te houden. Het zakje met pitten kun je er eenvoudig uithalen om op te warmen. Fijn tegen buikkrampjes en kou! 

Hoe warm je het zakje op? Haal het zakje met hittepit uit de buik van de knuffel. Verwarm de oven voor op 75 graden en verwarm het zakje voor 10 tot 15 minuten in de oven. Het kan ook in de magnetron. Kies dan voor 500 watt en verwarm beide kanten van het zakje voor 1 minuut.  Voel even aan of het zakje niet te heet is en stop het terug in de knuffel. Zo is een knuffel van Senger Naturwelt niet alleen super schattig en zacht, maar ook nog eens een lekker warm vriendje. Zorg er wel voor dat je er altijd bij bent wanneer je de knuffel gebruikt tijdens krampjes.

Hoe maak je de knuffel schoon? 

Allereerst: de knuffels kunnen niet in de wasmachine! Het lamswol is niet bestand tegen de temperatuurschommelingen. Gelukkig kun je de knuffels eenvoudig en snel met de hand wassen. Misschien nog wel leuker: haal het zakje pitten uit de knuffel en laat je kindje de knuffel meenemen in bad! Plezier gegarandeerd.

Verzending

Mae-Lou heeft de producten van Senger op voorraad, tenzij anders vermeld. Daarom kunnen we snel leveren. We streven ernaar om je bestelling binnen 24 uur te verzenden. De kans is dus groot dat jij de mooie producten van Senger de volgende dag al in huis hebt!

Neem voor meer inspiratie een kijkje op onze Instagram!